Wij assisteren u bij inschrijvingen en tenders, en met de Flora- en faunawet.

 

 

Uitgebreide informatie over wat Sering advies voor u kan betekenen vindt u hier.

 

 

Een toelichting op ons ecologisch advies vindt u hier.

 

 

Wilt u meer weten of heeft u een vraag, neem dan contact op, wij staan u graag te woord.

SERING = ONDERSCHEID

'The journey of a thousand miles begins with a single step.'

 

 - Lao Tzu -

SERING  ADVIES

Ik ben Simone Bremer en ik schrijf en redigeer dagelijks aanbiedingen en plannen in de aannemerij en advieswereld. Mijn werkveld is altijd breed geweest en heb daardoor een ruime blik op projecten. Ik kijk vaak op een andere manier naar de wereld en zie daardoor verbindingen en mogelijkheden die uw plan vernieuwend en anders uit de verf doen komen.

 

Door mijn ervaring met het schrijven van offertes en aanbiedingen voor aannemers en adviesbureaus ben ik bekend met de inhoud van projecten. Ik spreek de taal en schrijf het nog beter.

 

Ik heb Sering advies opgericht omdat opdrachtgevers zoals de overheid, verplicht zijn om te gunnen op EMVI. Dat vertaalt zich vaak in plannen over kwaliteit en omgevingsmanagement. De invulling hiervan is voor iedere opdrachtgever een unieke combinatie van aspecten zoals technische kennis, ervaring, communicatie en projectbeheersing. Door mijn ervaring met plannen schrijven weet ik hoe een scorend en onderscheidend stuk ontstaat. Ik heb hierdoor een werkmethode ontwikkeld. Gevoel voor opdrachtgevers, cruciale besluiten en timing zijn de drie belangrijkste pijlers.

 

Ik vertel u graag meer.

INSCHRIJVINGEN & TENDERS

Sering advies assisteert u bij aanbestedingen waar een plan van aanpak wordt gevraagd. Het belang van een overtuigend verhaal bij een inschrijving wordt steeds groter, opdrachtgevers willen de kwaliteit van de aanbieder terugzien. Dit geldt nog sterker bij Economisch Meest Voordelige Inschrijvingen, de EMVI - criteria. Daar leidt een krachtig en helder geschreven stuk zelfs tot een fictieve korting. Zo kunt u met een redelijke inschrijfprijs toch de meest voordelige partij zijn.

 

Omdat plannen schrijven misschien niet tot uw kerntaken hoort, ondersteun ik u graag met het formuleren, redigeren en structureren. Voorop staat om een kwalitatief, heldere inschrijving te realiseren dat maximaal aansluit bij de gestelde criteria.

 

Vaak is de aanbesteding kort en intensief. Dan is het lastig om in de waan van de dag de gewenste aandacht aan eisen, vorm en details te schenken. Ik haal de druk bij uw organisatie weg met aanvullende expertise. Dat geeft u meer tijd voor onder andere de prijsvorming.

WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN

Bij elke stap die u zet bij een inschrijving kunt u Sering advies inschakelen voor capaciteit, redactie of reflectie. Mijn insteek is ervoor te zorgen dat u met een onderscheidend en scorend plan van aanpak inschrijft.

 

Het begint bij het doornemen van de uitvraag, het scherp krijgen van vragen en wensen en bedenken hoe we de juiste noot kunnen raken. Veel bedrijven gebruiken sjablonen terwijl iedere opdrachtgever uniek is. Onderscheidend vermogen begint bij de structuur van uw plan. Op basis van de uitvraag stel ik de opbouw van het verhaal voor, bepaal ik de belangrijkste aspecten en bedenk waar accenten in uw aanbieding nodig zijn.

 

Een aanwijzing op het werk biedt de mogelijkheid om goed scherp te krijgen wat de klant echt belangrijk vindt. Ik bereid met u de vragen voor, ga met u mee en we bespreken naderhand wat de scorende onderdelen zijn die helder in uw inschrijving moeten terugkomen. Bij het opstellen van het stuk verzorgt Sering advies de teksten en redactie en creƫert visualisaties om uw woorden naar beelden te vertalen. Een beeld zegt meer dan woorden en houdt een plan kort en krachtig.

 

Het kan voorkomen dat specialistische kennis is vereist. Wanneer het u op dat moment ontbreekt aan capaciteit om specifieke kennis in te huren, regel ik deze. Vanuit mijn kennisnetwerk schakel ik specialisten in die, onder mijn regie, de juiste teksten leveren.

 

Stelt u liever zelf een plan op en wilt u een laatste kwaliteitsslag maken, dan verzorg ik voor u de eindredactie. Daarmee wordt uw aanbieding ook eens door een buitenstaander tegen het licht gehouden.

 

Nadat het werk is gegund houden we bij voorkeur een kort evaluatieoverleg om de samenwerking en het resultaat te bespreken. Hoewel ieder werk uniek is, zijn er altijd verbeterpunten om mee te nemen naar het volgende project.

FLORA- EN FAUNAWET

Bij werken in de buitenruimte treft u steeds vaker de natuurwetgeving met bijbehorende risico's en verantwoordelijkheden. Opdrachtgevers vragen meer en meer het verantwoord omgaan met beschermde soorten in het project mee te nemen. Sering advies hanteert een pragmatische insteek bij het werken met de Flora- en faunawet. Wij denken vanuit de mogelijkheden in plaats van de beperkingen van de wet. Wij assisteren u bij het bepalen van praktische maatregelen die beschermde soorten ontzien (doorgang van uw werk), het opstellen van werkprotocollen e.d. (borgen van uw werkwijze), tot het vaststellen van de aanwezigheid van beschermde soorten (wat zijn uw risico's). Dit laatste doen wij in samenwerking met veldecologen.

 

Simone Bremer is universitair opgeleid ecoloog en gekwalificeerd om genoemde werkzaamheden uit te voeren.

WIE GING U VOOR

Staat  uw  bedrijf  hier  ook  binnenkort?

SAMENWERKING

Onder het mom van

'Alleen ga je harder maar samen kom je verder'

werkt Sering advies samen met

CONTACT

Bezig met verzenden

Er is een fout opgetreden

Formulier ontvangen

- nummer 54963567

- nummer NL001767407B52

- nummer NL91 RABO 0128739436

 

Sering advies

 

Simone Bremer

06 457 82 235

simone@seringadvies.nl

 

Postadres

Hoofdweg 140

1175 LD Lijnden

 

KvK

BTW-id

IBAN

 

Algemene voorwaarden

 

Bezoek ook de website van Sering Omgeving & Toezicht

 

 

Webdesign by G Signed